Elon Musk a transformat comuna Bran din județul Brașov după cerințele sale. După ce a închiriat toate locațiile exclusiviste pentru evenimentul de duminică și a cerut 12 bucătari doar pentru el, miliardarul nu s-a oprit aici.


Elon Musk va avea o invitată specială, în persoana Angelinei Jolie, pentru care are o afinitate mai veche.


Sâmbătă seară, cel mai bogat om de pe planetă a organizat o cină mega-exclusivistă, la care doar numele mari au avut acces. Pentru „desert”, milionarii lumii au vrut să vadă tradițiile din „Țara lui Dracula”.

Invitații lui Elon Musk au cerut un foc imens de tabără, unde s-a jucat „capra”. Ritmul specific și cadența dansului a răsunat în toată Poiana Brașov! Chiar dacă nu era chiar momentul specific în care se merge cu capra, fiind cu mult înainte de pragul anului nou, dorința lui Elon Musk trebuia neapărat respectată. (sursa)

Potrivit surselor Mediaflux, Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, alături de Angelina Jolie și de alți mega-miliardari, petrec Halloween-ul la Castelul Bran într-o petrecere cu adevărată bogată și unică ce ar avea 140 de invitați miliardari și vedete de renume mondial. Printre aceștia s-ar număra, conform informațiilor noastre, și primarul localității Bran din Brașov. Elon Musk a angajat un regizor pentru Dracula’s Experience.

Mai mult, conform surselor citate, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene. Nimeni nu știe deocamdată cu exactitate ce se va întâmpla în faimosul castel Bran, mai ales că tot evenimentul a fost ținut în mega-secret, iar informațiile disponibile sunt totuși limitate.

Listă de invitați cu sute de miliarde de dolari în buzunare

Pe lista de invitați se află foarte mulți miliardari, printre care și un apropiat de seamă a lui Elon Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal. Acesta a ajuns deja la București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, încă de azi-noapte, fiind surprins de paparazzi Mediaflux.ro. Cuplul este căsătorit din 2017, dar în ciuda faptului că sunt împreună atât de mult timp, în mass-media se cunosc foarte puține lucruri despre viața lui Matt.

Pe listă se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști.

O parte a grupului a ajuns în România la bordul unui privat-jet, care a aterizat pe aeroportul Otopeni azi noapte în jurul orei 03:00, ora României.

Articolul precedent151 de morți la Seul, între care 19 străini, după o busculadă de proporții de Halloween. (VIDEO) Președintele declară doliu național
Articolul următorDe la cititori: Cred cu tărie că Oradea a fost prima opțiune a lui Elon