În condițiile în care guvernul Orban/PNL/Iohannis a omorât deja, DIRECT, prin hoție, prin incompetență, prin nepăsare, prin amânare, prin inacțiune, prin atribuiri directe, prin prostie, prin tot ce vreți, mai mult decât a făcut-o (indirect), guvernul care a plecat după incendiul de la Colectiv, faptul că Iohannis (Excelența Sa, Domnul Domn, Președintele României), încă îi găsește scuze, încă îi face campanie în ciuda Constituției și încă ni-l îndeasă, cu ură, pe gât, este o dovadă clară a lipsei de simțire a președintelui. Pe el îl doare undeva de tot, în afară de PNL.

Faptul că Iohannis nu vede vina guvernului PNL, a ministrului Educației și a primului ministrul Orban pentru că în 9 Septembrie NU a fost lansată licitația pentru manualele copiilor de clasa a opta, este o dovadă clară a lipsei de bun simț a președintelui. Orice om cu bun simț ar fi cerut iertare și ar fi încercat să corecteze.

În fine, faptul că la aproape un an de preluare puterii de către PNL și după numeroase dovezi că are majoritate în Parlament, Iohannis tot de PSD ne spune, mie îmi arată că e lipsit, pe șleau, de obraz. Adică, frate, tată, Excelență, nu mă mai lua de prost. Pentru că, după ORICE standarde, Iohannise, nici tu nu te prezinți foarte deștept.

Articolul precedentTestarea vaccinului dezvoltat de Universitatea Oxford, întreruptă. Un participant s-a îmbolnăvit
Articolul următorDacă mai mult de 64 de români au murit pentru că nu au avut o mască, atunci Guvernul Orban e mai criminal decât cel de la Colectiv