Preşedintele Klaus Iohannis anunţă, de la Palatul Cotroceni, decizia privind prelungirea stării de urgenţă, în România cu încă 30 de zile. Parlamentul va vota Joi cu privire la aprobarea acestei decizii.

Cu această ocazie, Klaus Iohannis a făcut o remarcă halucinantă: Este tocmai scenariul negru pe care, împreună cu Guvernul Orban și cu specialiștii din domeniul medical, ne-am propus încă de la primele semne ale epidemiei să îl evităm. Acțiunea fermă și timpurie salvează vieți și produce efecte pozitive în plafonarea curbei infecțiilor.

Asta în condițiile în care s-a dovedit clar, cu documente, faptul că executivul a ignorat VREME DE DOUĂ LUNI (!!) avertismentele de la OMS și că atât Klaus Iohannis cât și Ludovic Orban au fost preocupați, până când nu au mai putut nega realitatea, cu provocarea unei crize politice care să ducă la alegeri anticipate! Atunci, Iohannis vorbea de o simplă răceală. Acum ne spune că s-a ocupat de tot de la primele semne… Donald Trump are de la cine să învețe!

Fostul ministru al Sănătății, senatorul bihorean Florian Bodog a reacționat la decizia președintelui Iohannis spunând că da, cu siguranță este bine să stăm în casă și să ne păzim, dar faptul că stăm în casă nu înseamnă că nu vedem ce face și ce nu face guvernul Orban!

”Din casă vedem foarte bine ce face acest guvern, al domnului Iohannis. Noi stăm în casă, dar dânșii pot fi transparenți când fac achiziții? Noi stăm în casă, dar guvernul e în stare să vină cu un plan real de măsuri de ieșire din criză? Noi stăm în casă, dar să nu creadă că românii, chiar și din casă, nu văd cât sunt de lipsiți de competență și de viziune.”

Articolul precedentDe ce a fost închis centrul de carantină de la liceul Brâncuși? Se ascunde ceva?
Articolul următorTrump suspendă finanțarea SUA pentru OMS!