Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA se declară încrezător cu privire câștigarea alegerilor în Statele Unite, în timp ce echipa de campanie a preşedintelui în funcţie, Donald Trump, a transmis o sesizare oficială procurorului general, William Barr, în care denunţă presupuse nereguli electorale în statul Nevada.

Joseph Biden a declarat, joi seara, că va obţine victoria în scrutin, îndemnându-şi susţinătorii să aştepte liniştiţi finalizarea numărării voturilor.

Pe de altă parte, echipa de campanie a lui Donald Trump denunță presupuse nereguli electorale în statul Nevada. Aceștia au transmis deja o reclamație procurorului general, William Barr.

“Vă scriem pentru a vă supune atenţiei fraude electorale penale în statul Nevada, în alegerile generale din 2020. Mai exact, am identificat 3.062 de persoane care par să fi votat ilegal”, au transmis reprezentanţii lui Donald Trump.

Potrivit cifrelor oficiale, avansul lui Joseph Biden este în creștere în Nevada.

Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, a denunţat, într-un discurs rostit joi seară, presupuse fraude electorale şi eforturi ale opoziţiei democrate de a obţine ilegal victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial. “Dacă număraţi voturile exprimate legal, eu câştig cu uşurinţă. Dacă număraţi voturile ilegale, ei pot încerca să ne fure rezultatul alegerilor”, a declarat Donald Trump, potrivit Mediafax. (sursa)

Articolul precedentParisul a descoperit de ce are încă 40.000 de infectări zilnic, în ciuda lockdown-ului, așa că mai introduce de vineri o măsură dură
Articolul următorCât ne costă șapca dată de Trump lui Iohannis?