La începutul anului, procurorii au început cercetarea penală pe numele președintelui Consiliului Județean Iași, liberalul Costel Alexe, în dosarul șpăgii constând în 22 de tone de tablă șpagă. Acum i-a venit rândul primarului liberal de Iași, Mihai Chirica.

Pentru că dinspre PNL este o tăcere totală, Klaus Iohannis a fost întrebat marți seară, în conferința de presă pe care a susținut-o la Cotroceni, ce se întâmplă cu criteriile de integritatate anunțate și de dânsul cu fiecare ocazie, dar și de liberali în campania electorală.

Reporter: Nu este prea mult pentru PNL să țină doi ‘penali’ în funcții publice înalte? Când spun ‘penali’ am folosit chiar expresia dvs. din trecut.

Klaus Iohannis: Da, ar fi cazul să reacționeze politic și PNL-ul. Dacă nu o va face în următoarele zile, voi avea o discuție pe această speță.

Reporter: Îmi permit să insist puțin pentru că și după ce a apărut cazul Costel Alexe le-ați cerut celor din PNL să ia o decizie, iar partidul v-a ignorat. Mai contează vocea dvs. în PNL?

Klaus Iohannis: Vom vedea. (sursa)

Articolul precedentCe avere are Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Trei case și trei terenuri doar în Oradea!
Articolul următorCa și cum nici n-ar fi fost, vreodată, Președinte…