Conform ziarului Libertatea, Parchetul General a clasat dosarul ce o viza pe Carmen Iohannis chiar în 6 Februarie, ziua în care publicația a întrebat și i s-a răspuns că dosarul era în cercetare in rem! Într-un răspuns oferit azi ziarului, Parchetul General spune că dosarul prin care familia Iohannis a dobândit două imobile a fost clasat.

Astfel, în 6 Februarie Parchetul General a răspuns solicitării ziarului Libertatea de a lămuri situația dosarului Carmen Iohannis, deschis în urma unui denunț Luju și care trena nejustificat. Procurorii anunță că dosarul este în continuare în cercetare.

Azi, Libertatea publică un articol în care, folosind surse judiciare, arată că acest dosar este folosit pentru a întări poziția unor persoane, în frunte cu procurorul general interimar Bogdan Licu, în relația cu Klaus Iohannis. Însuși președintele țării ajunsese în menghina incertă a unui dosar prelungit la infinit, cum s-a întâmplat și cu alți cetățeni români.

Tot azi, Parchetul General comunică ziarului Libertatea că a clasat dosarul. Data clasării este 6 Februarie! Ceea ce înseamnă că imediat, în aceeași zi, după ce Parchetul General a comunicat oficial ziarului că dosarul este în cercetare, așa cum se vede în prima imagine, procurorii au luat decizia să îl claseze, pentru că faptele investigate erau prescrise.

Articolul precedentMAE reacționează după amenințările xenofobe de la Londra
Articolul următorPe lângă penalul dovedit de la CET, Bolojan mai are un ”greu” la Aeroport! Dezvăluiri grave!