Suntem la începutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 6 Decembrie, o competiție politică la finalul căreia vom afla cine va guverna România în următorii patru ani.

Trăim vremuri de criză, dar actualilor guvernanți peneliști nici nu le pasă de viața românilor. Cu zeci de mii de îmbolnăviri zilnice, cu medici și personal medical epuizat fizic și psihic, cu paturi ATI insuficiente, cu spitale pline, oameni speriați, măcinați de întrebări, de teamă și de grija zilei de mâine, cu o economie pusă pe butuci, toată România suferă. Mai puțin Iohannis, Orban și peneliștii, care vor cu orice preț alegeri!

Situația a ajuns mult mai gravă decât a fost în primăvară. Cu toate acestea, PNL nu are curajul să recunoască că ia decizii greșite, prin care nu combate eficient epidemia. Nu au curajul să declare starea de urgență așa că țin România într-o “carantinare politică” din care suferim cu toții. Din păcate, nu ne mai putem baza pe autorități pentru că această guvernare PNL, în frunte cu Iohannis și Orban au dovedit că nu știu să gestioneze criza. Suntem pe cont propriu. Nu mai putem fi uniți în jurul conducătorilor de astăzi care își bat joc pur și simplu de viețile noastre.

Sunt candidat la Camera Deputaților pe lista Partidului Social Democrat și ar trebui să merg în această campanie electorală ca să discut cu bihorenii, să le prezint programul de guvernare al PSD, un program coerent care va oferi echilibru societății noastre zdruncinate în acest an. Pornesc însă la drum cu inima strânsă. Nu vreau ca bihorenii să se simtă în nesiguranță.

Mă gândesc cum să bat la ușa dvs și cum să facem campanie electorală, să ne zâmbim, să ne criticați, să ne spuneți gândurile când trăim cu frică, când mii de omeni se îmbolnăvesc, iar alte sute mor în spitale din cauza incompetenței guvernanților.

Cum să facem campanie electorală când știu că situația este foarte gravă și că în curând vom ajunge iar să ne cumpărăm pâinea, să plimbăm cu copiii sau nepoții doar în baza declarațiilor scrise… Și atunci cum să bat eu sau colegii mei la uși când știm că sutele de mii de bihoreni nu pot trăi normal și îi preocupă alte probleme, mult mai importante decât campania electorală și alegerile?

Aș vrea să vă aduc SĂNĂTATE, SIGURANȚĂ și ÎNCREDERE. Aș vrea să vă pot lua povara tuturor grijilor de pe umeri. Dar sunt un simplu om care a muncit pentru oameni cu frică de Dumnezeu și nu pot face minuni. Dar pot face fapte bune și pot lupta pentru dreptate. Indiferent de vremuri.

Ce trebuie să facem acum este să ne păstrăm spiritul puternic, să nu cădem fizic și psihic, chiar dacă am ajuns la limită! Trebuie să rămânem uniți și solidari ca nație, în jurul unui bine comun. Pentru că doar împreună putem trece cu bine peste aceste momente de criză.

Nu încerc să vă mint și nu vreau să ne păcălim singuri. Trebuie să fim conștienți că va fi foarte greu pentru fiecare familie, pentru fiecare om. Va fi o luptă foarte grea pentru că inamicul e invizibil, viclean și ticălos. Din păcate însă guvernanții de la PNL sunt mai ticăloși și mai periculoși decât COVID-19!

Cu PNL și cu cei de ”dreapta” la guvernare, nu vom avea altceva decât un număr și mai mare de îmbolnăviri, de morți și de sicrie. Asta e realitatea! Iohannis, Orban, PNL și aliații lor nu mai au nicio credibilitate. Pe 6 Decembrie, trebuie să ne luăm inimia în dinți, să respectăm regulile și să ieșim la vot. Pentru că doar așa putem să scăpăm de acest Guvern PNL atât de toxic pentru țara noastră.

Îmi doresc să vă revăd, dar până atunci, dacă pot să vă fiu de ajutor, în orice fel, nu ezitați să mă contactați! Să ne vedem cu bine și sănătoși! Dumnezeu să ne ajute! Aveți încredere! (sursa)

articol recomandat de PSD Bihor. CMF: 11200020

Articolul precedentOPINII: Tu cât de liber ești?
Articolul următorSenatul nu a întrunit cvorumul necesar de ședința pentru votarea inițiativei “Fără penali în funcții publice”. USR și PNL au boicotat ședința