În cadrul unei conferințe de Presă susținută azi la sediul organizației județene de partid, și transmisă live pe Facebook, deputatul Ioan Mang, președintele PSD Bihor, a anunțat că organizația se află ”într-un proces continuu de primiri de noi membri”. Unul dintre aceștia, Florian Sîrca, fost șef al Poliției Economice Bihor (2010-2016), a fost prezentat cu această ocazie.

Președintele PSD Bihor s-a arătat convins de faptul că noii membri care s-au înscris în PSD vor ajuta la obținerea unor rezultate foarte bune la alegerile din 2024. ”Muncim la acest lucru”, a spus Ioan Mang.

Sîrca este absolvent al Academiei de Poliție, iar în perioada 2015 – 2016 a fost ofițer în cadrul IJB Bihor. În prezent, activează în domeniul privat, în zona Sântandrei.

”PSD, a spus acesta, este un partid care știe să își asume și greșelile dar și guvernarea, într-o perioadă în care PNL nu a reușit să găsească cele mai bune soluții pentru români.”

”Îmi doresc ca orădenii să se facă auziți și să intre în dialog cu noi”, a mai spus Florian Sîrca la prima sa apariție în fața Presei în calitate de membru de partid.

Articolul precedentOradea. De ce este bugetul APTOR mai secret decât bugetul militar al Rusiei?
Articolul următorOPINII. Aplicarea „științifică” a unor reguli stupide