PSD, scrie deputatul Ioan Mang, face un nou apel către instituțiile abilitate să declanșeze o anchetă penală în cazul „Cîțugate”, după ce culpa a fost admisă public de către cei implicați, prin revocarea din funcție a autorului punctajului politic redactat sub antetul Cancelariei Prim-Ministrului.

Organele de anchetă, spune președintele PSD Bihor, au acum oportunitatea de a demonstra opiniei publice din România că statul de drept funcționează normal și imparțial din punct de vedere politic.

Revocarea consilierului de stat reprezintă practic un auto-denunț prin care se confirmă autenticitatea documentului, iar faptul că premierul nu a dispus imediat sancțiuni împotriva celor care i-au folosit numele și însemnele Guvernului arată că acesta a cunoscut conținutul acelui text și a aprobat transmiterea lui către liderii PNL. Astfel, prim-ministrul Cîțu a comis două infracțiuni deosebit de grave: pe de o parte a folosit resursele umane și financiare ale Guvernului în scopuri personale, iar pe de altă parte a făcut uz de însemnele autorității instituției pe care o conduce pentru a-și crea un avantaj în lupta pentru șefia PNL.

Florin Vasile Cîţu a greșit și trebuie să plătească pentru încălcarea legii, încheie Ioan Mang! (sursa)

Articolul precedentProducția agricolă a scăzut cu peste 15% în 2020 față de 2019
Articolul următorRomânia mai are ANI BUNI până să adere la zona euro