timesnewroman.ro: Update. Jandarmul nu a zgâriat mașina cu cheia, ci cu unghia de la degetul mic!…

Informații noi în dosarul jandarmului acuzat că ar fi zgâriat o mașină parcată neregulamentar. Imaginile de pe camerele de supraveghere demonstrează că jandarmul nu a folosit o cheie ca să zgârie mașina, ci chiar unghia lui de cocalar de la degetul mic. Superiorii jandarmului spun că în acest caz sancțiunile ar putea merge până la obligarea jandarmului să-și taie unghia, lucru pe care avocații jandarmului vor să-l evite.

Martorii spun că nu e prima oară când jandarmul și-a folosit unghia de cocalar în scopuri malițioase. El a zgâriat inclusiv un camion de gunoi și i-a spart cauciucurile unui șofer cu SUV care parcase în poarta Jandarmeriei. Colegii jandarmului declară că acesta se duce săptămâna la tocilărie ca să-și ascută unghia: ”Taie ca o katana și l-am văzut pe coleg inclusiv bărbierindu-se cu unghia”.

Jandarmul spune că își crește unghia încă din timpul școlii profesionale și a păstrat-o pentru că niciodată nu strică să ai abilități secundare pe lângă jobul principal. El spune că superiorii săi l-au încurajat să-și folosească unghia în activitatea de jandarm. ”Spărgeam uși, forțam balamale, descuiam lacăte cu unghia asta, nu doar îmi puneam sare și piper peste șaorma”, explică jandarmul. (sursa)

Articolul precedentDe la cititori. ‘Vicii’ de la CJ Bihor se molipsesc unul de la altul. Gal Călin umblă cu limuzina de serviciu pe la meciurile copilului!
Articolul următorOPINII. Primăria Brusturi, încăpățânarea de a merge înainte în pofida tuturor piedicilor