RYANAIR va anula, din toamnă, zborurile de la Oradea către Dusseldorf, conform boardingpass.ro. Potrivit datelor din sistemul de rezervări analizate de BOARDINGPASS, Ryanair nu va mai zbura după finalul lunii octombrie. Iar când spunem Dusseldorf, în realitate e ca și cum ai spune că aterizezi la Oradea, dar aeroportul e la Ștei! În fine…

La Oradea, Ryanair s-a facut cunoscută și pentru că nu a zburat vreme de multe luni, pe motive de pandemie, în vreme ce atât această companie cât și altele zburau fără probleme din alte orașe românești sau din Ungaria!…

Desigur, alte orașe – a se înțelege alți primari sau președinți de consilii județene, probabil că nu îi atrăseseră cu sute de mii de euro din bani publici, ci cu clienți adevărați și potențial de dezvoltare. După cum se vede!

Căci odată subvenția terminată, ADICĂ TOȚI ORĂDENII, ȘI CEI CARE NU AU BANI DE ZBURAT, AU DAT BANI DIN BUZUNAR, aproape sigur că vor dispărea și celelalte curse.

În ciuda bazaconiilor îndrugate de Bolojan, camarila sa și propaganda sa ani de zile, Oradea este un oraș condus (prost) de ei de aproape 15 ani, ținut mic și prost plătit. Asta e realitatea. Suntem mici și săraci, iar companiile mari vin doar plătite, tot din sărăcia noastră, dar spre fala lui Bolojan. Și suntem luați de proști. Și ne place!…


Pe de altă parte, compania aeriană Wizz Air va deschide, în luna decembrie, trei rute noi pe Aeroportul din Iaşi, către Basel, Memmingen şi Copenhaga.

Compania aeriana urmează totodată să aloce o a patra aeronavă bazei sale de la Iaşi.

Evelin Jeckel, Acting Network Officer în cadrul companiei Wizz Air, a anunţat, joi, extinderea bazei aeriene de la Iaşi, prin alocarea unei a patra aeronave. Totodată, începând cu 12 decembrie, vor fi introduse trei noi zboruri pe aeroportul ieşean, către Basel, Memmingen şi Copenhaga şi se va mări frecvenţa zborurilor pe alte nouă rute existente.

În total, compania Wizz Air are zboruri pe 28 de rute de la Iaşi, în 13 ţări.

“În Iaşi am atins zilele trecute trei milioane de pasageri. Activăm la Iaşi din 2014, iar activitatea companiei va creşte semnificativ în perioada următoare”, a afirmat într-o conferinţă de presă, reprezentantul Wizz Air, Evelin Jeckel.

Directorul general al Aeroportului ieşean, Romeo Vatră, a declarat că anul trecut 66 la sută din trafic a fost asigurat de compania Wizz Air, el precizând că pentru 2022 procentul va fi mai ridicat, după ce operatorul aerian a mutat zborurile derulate la Chişinău pe aeroportul din Iaşi.

“Mă bucur că au alocat şi a patra aeronavă şi mă aştept la un trafic record la finele acestui an. Infrastructura aeroportului trebuie modificată, lucrăm la asta, iar în decembrie 2023 vom avea un terminal de pasageri de zece ori mai mare decât actualul”, a afirmat Romeo Vatră.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a precizat că Iaşiul va avea al doilea aeroport ca mărime din ţară, după Otopeni. Totodată, Alexe a anunţat că, la începutul lunii septembrie, şefii aeroportului ieşean se vor deplasa la Istanbul pentru discuţii cu reprezentanţii companiei Turkish Airlines.

Cu o zi în urmă, Wizz Air a anunţat deschiderea, începând din decembrie, a cinci noi curse externe de la Aeroportul din Suceava către Paris-Beauvais, Bruxelles-Charleroi, Veneţia-Treviso, Larnaca şi Eindhoven.

Zboruri noi vor fi lansate și de la Craiova la Torino și Billund. (sursa)

Articolul precedentCe pedeapsă riscă doi bihoreni acuzați de uciderea unui câine. Unul dintre ei este suspectat că ar fi spânzurat animalul
Articolul următorExodul tinerilor: România a pierdut în vremea guvernării PNL+USR echivalentul a 400 de clase! Record absolut de plecări în 2021