În data de 2 iulie 2022 va avea loc o nouă ediție a Campionatului Național de Triatlon pe distanță lungă – Arobs X-Man România.

Competiția este organizată de Asociația Club Sportiv Xterra Sport Bihor în parteneriat cu Federația Română de Triatlon, Primăria Municipiului Oradea prin  Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune – Visit Oradea, Primăria Oșorhei și Primăria Comunei Ineu. Evenimentul este sprijinit de Poliția Rutieră, Jandarmeria Oradea, SMURD și Serviciul Județean Salvamont Salvaspeo Bihor.

Competiția sportivă se va desfășura în mai multe locații, după cum urmează: înotul la Barajul Fughiu; proba de ciclism pe ruta Fughiu – Husasău de Criș – Ineu – Botean – Bălaia; alergarea pe ruta Fughiu – Podgoria – Parcul 1 Decembrie – Str.Vasile Alecsandri – Piața Unirii.

Asigurarea traseelor de concurs impune următoarele modificări în traficul rutier:

●Restricționarea parțială a circulației între orele 7:45 – 10:00 pe drumul comunal nr.44 între podul de peste Criș din satul Fughiu și Husasău de Criș.

●Închiderea circulației rutiere între orele 7:45 – 17:00 pe drumul DC44/DJ767G între Husasău de Criș – Ineu – Botean – Bălaia

●Închiderea circulației rutiere între orele 11:00 – 23:00 pe str. Mihai Viteazul din Oradea, pe porțiunea dintre intersecția cu Str.Independenței și intersecția cu Str.Traian Moșoiu

●Între Fughiu – Podgoria – Oradea se va desfășura prima parte a probei de alergare. Din acest motiv, pe această porțiune se va circula cu viteză redusă și atenție sporită cu privire la competitori!

Poliția Rutieră și Jandarmeria Oradea, împreună cu 120 de voluntari vor asigura zonele de concurs.

Rugăm locuitorii localităților menționate să fie înțelegători și răbdători în zonele în care concurenții parcurg traseele marcate. Mulțumim pentru înțelegere și susținere! – se arată în comunicatul de presă transmis de Xterra Sport Bihor.

Articolul precedentSURSE. Nunta primarului Florin Birta se ”amână”!
Articolul următorVești bune pentru milioane de români! Cu cât ar putea fi majorate pensiile în 2022 – calculele făcute de Ministerul Muncii pe fondul scumpirilor