profit.ro: Două dintre cele mai importante companii distribuitoare de carburanți au efectuat astăzi ieftiniri masive ale combustibililor, OMV Petrom, de 15 bani/l, iar OMV, de 13 bani/l. În urma aplicării reducerii de 50 de bani pe litru convenită de Guvern cu companii, prețul benzinei standard a coborât la nivelul de pe 4 mai, iar cel al motorinei la cel de pe 27 aprilie, relevă date analizate de Profit.ro.

Doar benzinăriile Lukoil și cele Rompetrol mai practicau prețuri ale benzinei standard situate peste 8 lei/l

În urma ieftinirilor cu 15 bani/l la ambele tipuri de carburanți, în stațiile Petrom, prețul benzinei era de 7,83-7,9 lei/l, iar cel al motorinei, de 8,51-8,54 lei/l, iar în cele OMV, de 7,95-7,98 lei/l, respectiv 8,59-8,62 lei/l.

Prețuri similare cu cele ale OMV practica și MOL: 7,94-7,98 lei/l la benzina standard și 8,58-8,62 lei/l la motorina standard.

citiți mai multe pe profit.ro

Articolul precedentProiect AJOFM Bihor pentru tinerii care nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program educațional sau de formare. Condiții de eligibilitate
Articolul următorBuhnici știe că asta e realitatea din spatele unei aparențe de ”progresism” și ”valori”: prin corporații, ăia care îi dau banii sunt fix niște gherțoi ca și el