Starea de alertă va fi prelungită printr-o hotărâre de Guvern care va fi elaborată luni sau marți, a spus premierul Ludovic Orban, duminică seară. Dacă starea de alertă nu va fi încuviințată de Parlament, ei bine, atunci… “înseamnă că nu va mai fi stare de alertă”, a precizat premierul, la B1TV.

PSD are majoritate în Parlament și va vota împotriva prelungirii stării de alertă. În acest caz, Ludovic Orban a spus: „înseamnă că nu va mai fi stare de alertă”, răspunzând întrebării realizatorului B1Tv.

Vor fi în continuare restricții „în general cam tot ce se desfăşoară în spaţii închise şi presupune prezenţa unui număr mare de persoane şi o durată de timp mare petrecută”. Orban s-a referit la slujbele religioase în interior, spectacolele în spaţii închise şi locurile din interiorul restaurantelor.


Citeşte întreaga ştire: Hotărârea de Guvern pentru prelungirea stării de alertă apare luni sau marți, a spus premierul Orban

Articolul precedentNouriel Roubini avertizează: Piaţa bursieră se amăgeşte, economia nu se va recupera rapid, vine o vară de proteste
Articolul următorLiber la mall-uri, piscine, sălile de fitness, sau jocuri de noroc, închis la biserici