USR PLUS nu va sta să aplaude ca pinguinii când PNL și UDMR își trec prin Guvern și prin Parlament doar prioritățile lor, este avertismentul lansat în emisiunea Ora de Profit.ro, la Prima TV, de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, care atenționează că, la acest moment, coaliția de guvernare este destul de dezechilibrată. Emisiunea Ora de Profit.ro este difuzată în fiecare duminică, de la ora 12, la Prima TV.

Guvernul va lansa programul național de investiții ”Anghel Saligny” pentru comunitățile locale, cu un buget de 50 de miliarde de lei și desfălurat pe o perioadă de cel puțin 6 ani. Lansarea programului a fost convenită de liderii coaliției de guvernământ, fiind însă și critici din partea USR PLUS. Acum, ministrul Ghinea a amintit că USR PLUS, partidul din care și el face parte, are o problemă cu acest program.

Mai este o parte politică, pe care Dan Barna a spus-o foarte bine: nu putem să stăm și să aplaudăm ca pinguinii când PNL și UDMR își trec prin Guvern și prin Parlament toate prioritățile lor, iar când e vorba de ceva ce propune USR PLUS, nu sunt bani!”, atenționează ministrul, arătând că, la acest moment, coaliția de guvernare este destul de dezechilibrată, în sensul că doar unii dintre partenerii de guvernare își bifează anumite priorități. (profit.ro)

Articolul precedentElon Musk: În viitor, munca fizică va fi o alegere!
Articolul următorSe scumpește și pâinea după explozia facturilor la energie. „Preţul pâinii va creşte semnificativ până în iarnă”