Iată că miliardele de lei date de statul român aliaților noștri americani nu rămân fără urmări, chiar dacă armamentul cu pricina nu este nici pe departe livrat în totalitate.

Tocmai azi, în plină criză politică datorată încăierării pe ciolan dintre PNL și USR, Ambasada SUA a decis, probabil, să le arate indisciplinaților de Orban și Barna, pisica… Adică pe generalul (în retragere?) Ciucă, favoritul lui Iohannis.

Este greu de spus, dar ușor de ghicit, dacă între Iohannis și trimisul lui Trump la București a existat o oarecare coordonare legată de ziua aleasă pentru decorarea lui Ciucă.

Astfel, premierul interimar Nicolae Ciucă a fost decorat azi, la Ambasada Statelor Unite ale Americii din București, cu Legiunea de Merit (în grad de ofițer) pentru recunoașterea meritelor din timpul desfășurării activității de șef al Statului Major al Apărării, din perioada ianuarie 2015 – decembrie 2019.

Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a precizat că Legiunea de Merit este cea mai înaltă decorație pe care forțele armate ale SUA o pot acorda unei persoane care nu este cetățean american.

Articolul precedentULTIMA ORĂ: Înfrângere pentru Predoiu – CSM a avizat negativ proiectul care reintroduce serviciile în justiţie
Articolul următorAmbasadorul Zuckerman vine să vadă ce a mai lăsat Bolojan din Biblioteca Județeană: un raft…