Așadar, relansarea economiei românești a fost re-lansată azi, la o săptămână și jumătate de la prima încercare, atunci când site-ul imminvest.ro nu a funcționat nicio secundă.

Tot atunci, Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, spunea ca site-ul a fost atacat de forțe obscure, în vreme ce antreprenorii din IT îi răspundeau că, de la faza de proiectare, portalul nu a fost bine conceput și calibrat. Nu a contat. Domnul Cățu, desigur, nu a adus nici la această oră nicio dovadă privind presupusul atac, chiar dacă site-ul imminvest.ro a fost preluat între timp de STS și SRI.

Acum, la re-lansarea relansării, domnul Cîțu recidivează și lansează o nouă petardă. Într-o postare pe Facebook, Florin Cîțu avertizează: ”Există un RISC. Acțiunile PSD și ale acoliților lor din Parlament. Deja votează ÎMPOTRIVA legii care aprobă ordonanța prin care a fost aprobat IMM INVEST. Mai mult PSD-istii vor să oprească acest program prin moțiune.

Așadar, DEJA votează împotriva legii, spune ministrul. Cine votează? Ce votează? Unde votează? Dacă deja, de când și până când? Și ce treabă are moțiunea, teoretică, cu funcționarea site-ului imminvest.ro?

Irelevant pentru ministru, desigur. Probabil că undeva, în mintea domniei sale poate, cineva chiar votează zi-lumină ca să îi strice planurile… Patetic, domnule ministru.

Încă ceva: Guvernul a publicat ieri seară, în Monitorul Oficial, o modificare la Normele de Aplicare a programului de creditare IMM Invest România, în condițiile în care azi, de la ora 9.00, era programată redeschiderea înscrierilor pe site-ul de aplicare...

Articolul precedentDacă situația se înrăutățește, s-ar putea să nu mai fie 15 Mai
Articolul următorDe la cititori: A testa sau a nu testa? Dilema „existențială” a Guvernului Orban