Prezent la audierile din comisia pentru Apărare a Senatului, senatorul bihorean Florian Bodog descrie felul în care noua majoritate PNL-USR a organizat această procedură, ignorând într-un mod iresponsabil toate prevederile legale în vigoare. Iată ce a scris acesta:

”Modul în care noul CDR înțelege să își încalce propriile regulii – pentru nerespectarea cărora românii sunt arătați cu degetul și amendați – devine tot mai evident.

La această oră, în Parlament, au loc audierile în Comisie pentru propunerea de ministru al Apărării, organizate pe repede înainte de PNL și USR în condițiile pe care le vedeți. Fără distanțare și depășind numărul de persoane admis!

Am luat cuvântul și am sesizat încălcarea legii, cerând respectarea măsurilor în vigoare, dar cei doi președinți de ședință de la PNL au ignorat această cerere de bun simț.

Iată că trabucurile și băuturile din Palatul Victoria nu erau o întâmplare, ci semnul clar al nesimțirii acestor iresponsabili. Disperarea lor de a ajunge la ciolan cât mai repede este imensă!

Iar acesta este doar începutul!” (sursa)

Articolul precedentNoua tulpină de COVID 19, identificată lângă România!
Articolul următorAlianța misoginilor: Marii ”europeni” de la PNL-USR au EXPULZAT femeile din guvern!