PNL se joacă de-a guvernarea în cel mai iresponsabil mod! – scria aseară senatorul bihorean Florian Bodog, după anunțul depunerii mandatului de către generalul Ciucă.

Astăzi sunt deja 2 luni de la declanșarea crizei politice, odată cu demiterea de către Florin Vasile Cîţu a ministrului Stelian Ion, care a dus la ieșirea USR de la guvernare. De atunci, Iohannis, PNL și USR țin România într-un circ politic ieftin din cauza căruia însă au de suferit românii!

Ciucă și-a depus mandatul ne-flexibilizat doar pentru a obține un alt mandat din partea PNL? Și oare de ce a avut nevoie de aproape 10 zile să facă acest pas? Penibil!

Jocul de balet al lui Nicolae Ciucă nu face onoare uniformei sale de militar și nu face altceva decât să prelungească și mai mult crizele cu care se confruntă România.

Nemernicii se joacă cu viețile noastre! Faptul că abia după 10 zile, peneliștii și-au dat seama că nu au majoritate este o imensă bătaie de joc. Au mai murit încă câteva mii de oameni, înseamnă mai multă sărăcie și mai mult frig în case.

PSD va avea consultări în forurile interne și vom lua o decizie. Am demonstrat întotdeauna că suntem responsabili, așa vom fi și în această situație de criză. (sursa)

Articolul precedentAUR demarează procedura pentru suspendarea lui Klaus Iohannis
Articolul următorNicolae Ciucă va fi desemnat din nou premier – surse