Senatorul bihorean Florian Bodog cere revenirea social-democraților la guvenare, scrie Mediafax. ”Nevoia de stânga, de social democrație, este reală și este tot mai necesară în aceste vremuri tulburi”, a declarat fostul ministru al Sănătății.

Bodog crede că se impune schimbarea guvernului Orban și revenirea PSD la guvernare, după șapte luni de la preluarea puterii de către PNL.

În această perioadă plină de incertitudini pe care guvernul Orban nu ne ajută să le clarificăm, stânga românească arată alternativa clară: guvernarea pentru oameni și cu gândul la ei. Nu la altceva. Niciodată la altceva!”, afirmă social democratul.

Fostul ministru al Sănătății îi acuză pe Iohannis și Orban de iresponsabitiate și de lipsă de empatie cu românii.

”Actualul guvern al binomului Iohannis – Orban a adus din păcate un val de deprimare printre români, un val de anxietate, un val de neîncredere în viitor. De ce? Pentru că arată zi de zi, prin tot ce fac, că nu le pasă. Este de domeniul evidenței. Abia ajunși/aduși la putere, se pregăteau să provoace o criză politică în loc să guverneze – se presupune că ar fi fost pregătiți din moment ce își doreau guvernarea. Nu a fost așa. Și au început să dea vina pe oricine altcineva cu excepția lor. Nu și-au asumat și nu își asumă nicio responsabilitate.

Și-a asumat însă o mare responsabilitate Parlamentul și, în cadrul său, stânga românească. Oricâte greșeli ar fi făcut partidul meu – greșeli pe care le-a recunoscut și pe care le corectează, a arătat clar și în fiecare zi, un lucru cert: că îi pasă de oameni. Spre deosebire de actuala putere, PSD a arătat că e de partea oamenilor, în mod real, pentru că așa cum spuneam, acest mod de a fi și de a acționa, dorința de a face bine, e parte din ADN-ul nostru,” a mai spus senatorul PSD. (sursa)

Articolul precedentSURPRIZĂ TOTALĂ WizzAir deschide o NOUĂ BAZĂ în România! În ce oraș?
Articolul următor17 iunie 1910 – Primul zbor al lui Aurel Vlaicu deasupra câmpului Cotroceni