Senatorul bihorean Florian Bodog, care a votat azi în Senat împotriva proiectului UDMR de autonomie – depus deja a nu știm câta oară, a avut o reacție dură față de intervenția delirantă a președintelui Iohannis cu privire la situația din Camera Deputaților.

Florian Bodog spune că, de fapt, Iohannis, în loc să se ocupe de problemele românilor – pandemia ucigașă de coronavirus, dar și decesele angajaților români exportați de autorități la fermele din Germania, mai ales, a relansat campania electorală. Este posbil ca intervenția lui Iohannis să ascundă probleme mult mai mari la nivel guvernamental.

Nu în ultimul rând, Bodog îl întreabă, retoric, pe Iohannis, dacă ar face schimb de ”răceala ușoară,” cea pe care o proclama președintele acum câteva săptămâni – când lupta nu împotriva coronavirus, ci pentru anticipate, cu românii care mor pe terenurile agricole din Occident.

”S-a trezit peste noapte neamțul de Klaus Werner Iohannis că e mare naționalist român. Ciudat, EXACT când Senatul se pregătea să dea aviz negativ pe un proiect de lege inițiat de UDMR, după ce tot cu voturile PSD proiectul fusese avizat NEGATIV în TOATE comisiile din Camera Deputaților și din Senat! Și după ce guvernul Orban a refuzat săptămâni de zile să transmită un punct de vedere!

Desigur, pentru “naționalistul” român Klaus Werner Iohannis adevărul nu contează, cum nu a contat nici pandemia, când în capul acela , tuns acasă (nu știm de către cine), cum spune el, nu erau decât alegeri anticipate.

Ieșirea descreierată de azi dovedește că tot alegeri are în cap și acum. Îl doare în cot pe Iohannis și de pandemie și de români și de adevăr. El iese la cules voturi pentru PNL. El continuă să se “lupte” cu PSD și veghează să nu vindem Ardealul către unguri!

Dacă era așa patriot, oare ce a vegheat când prietenii lui au vândut pădurile Ardealului către austrieci și nemți? Dacă era așa mare român, oare de ce nu s-a îngrijit de românii exploatați pe afară sau de ce nu a avut nicio reacție la umilințele și abuzurile la care sunt supuși românii, pe când el își făcea poze cu prietenii lui din străinătate. Poate dacă nu l-ar fi durut în cot, nu mureau românii pe câmpurile agricole ale Germaniei, unde prin înțelegeri făcute în birourile secrete, tot el i-a trimis!!

Oare ce i-au promis liderii Austrieci sau Germani sau Britanici în schimbul vieților pierdute de români?

Mitomanule, ai vrea tu sau familia ta să dea peste tine acea răceală ușoară cu care ne amăgeai când lumea exploda, dar tu încă voiai anticipate? Ți se pare un târg onest? Românii care au murit și vor mai muri după ce au fost exportați de tine și ai tăi, sigur ar face acest târg. Oricând.”

Articolul precedentPSD cere SRI să verifice acuzațiile lui Iohannis
Articolul următorPresa franceză denunţă un FAKE NEWS al lui Klaus Iohannis