Doctorul Florian Bodog, senator PSD, cere Guvernului să asigure un program masiv de testare pentru elevi, astfel încât școlile să poată să rămână deschise. Solicitarea fostului ministru al Sănătății vine în contextul în care, zilele trecut, ministrul penelist al Educație, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că școala online a fost un DEZASTRU!

PSD, spune Florian Bodog, solicită Ministerului Educației și Ministerului Sănătății să ajungă urgent la un acord cu privire la organizarea testării anti-Covid-19 în unitățile de învățământ!

Testarea anti-Covid-19 reprezintă principala soluție pentru menținerea școlilor deschise!

Asigurarea a cel puțin două teste anti-Covid-19 pe săptămână pentru fiecare elev ar constitui un efort financiar și logistic justificat, în comparație cu pierderile enorme pe care le-ar presupune închiderea școlilor și revenirea la sistemul de predare online, susține Florian Bodog. (sursa)

Articolul precedentBREAKING NEWS. Premierul Cîțu a mințit în CV-ul oficial de la Guvern cu privire la anul absolvirii masterului în SUA!
Articolul următorCetățenii români din Afganistan nu au putut ajunge la aeroport pentru a fi aduși în țară. Un singur român a urcat în avionul Forțelor Aeriene Române