Senatorul bihorean Florian Bodog a postat pe pagina proprie de Facebook discursul pe care l-a susținut ieri în Parlament, în calitate de vicelider al grupului PSD din Senatul României, cu ocazia dezbaterii moțiunii simple împotriva ministrului Muncii din guvernul Orban. Moțiunea a fost adoptată.

Violeta Alexandru a ajuns astfel să fie cel mai respins ministru PNL, ea fiind audiată de trei ori în Comisiile de muncă şi protecţie socială ale Parlamentului, reunite, și de tot atâtea ori a primit votul de blam.

În luarea de cuvânt, Florian Bodog a acuzat-o pe Violeta Alexandru atât de incompetență cât și de nepăsare pentru soarta angajaților români dintre care, dat fiind că ministrul a suspendat controalele de la ITM, mulți au fost obligați de patroni să muncească deși se aflau în șomaj tehnic!

Iată discursul integral.

Discursul rostit din partea grupului PSD în cadrul dezbaterii moțiunii simple pe care am adoptat-o ieri împotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru, "doamna în negru" de la Ministerul Șomajului și a Prăbușirii Sociale.

Gepostet von Florian Bodog am Dienstag, 9. Juni 2020
Articolul precedentDe la cititori: ”Crucea” PNL-ului
Articolul următorMinisterul Sănătății cumpără, fără licitație, peste 100 de milioane de măști în valoare de peste 40 de milioane de euro