La fel ca acum câteva zile, în cazul caselor de schimb valutar, ieri a fost ziua în care unii speculanți din domeniul carburanților s-au îmbogățit, pur și simplu, pe seama noastră, a tuturor, deocamdată în deplină impunitate. Ceea ce nu este normal!

Dacă ne gândim doar la unele depozite de carburanți, care rulează sute de mii de litri pe zi, sau mai mult, ne dăm seama cât au câștigat doar la un singur leu diferență la preț, pornind zvonuri alarmiste, împingând, pur și simplu românii să stea la cozi interminabile, la nervi, la stres, la umilință, într-un mod complet abject.

Cer autorităților statului să acționeze nu mâine, nu săptămâna viitoare, ci azi, acum, pentru a stârpi și specula și speculanții – și în domeniul valutei și în cel al carburanților, pentru a aduce prețurile la nivelul normal al pieței și pentru a-i feri pe români de alte experiențe precum cele de ieri. (sursa)

Articolul precedentMOL anunță că aprovizionarea cu petrol nu are întreruperi în Ungaria. Ieri, pe autostradă, s-au semnalat restricții la alimentare
Articolul următorSerghei Lavrov şi omologul său ucrainean Dmitro Kuleba au sosit în Turcia. Bombardamentele continuă