Primăria Oradea va excava 11.000 de morți care nu și-au mai plătit taxa pe morminte, îi va îngropa mai adânc și, peste ei, va înghesui alți “chiriași” mai buni platnici. Pentru că nu mai este spațiu în Cimitirul Municipal – scrie jurnalistul Flavius Bunoiu.

Administrația care nu ezită să dea oameni afară din case pentru a face locuri de parcare se plânge că nu mai are locuri de veci. Asta după ce terenul pe care trebuia să se extindă cimitirul a fost vândut unui supermarket.

“Viziunea” asta liberală este atât de cinică și de sinistră încât eu cred că este ceva foarte în neregulă în capul unor oameni dar și ceva foarte putred în moralitatea acestor mari apărători ai familiei tradiționale care, nu demult, se dădeau cu capul de pământ în apărarea valorilor creștinești.

Alo, domnii “liberali”, faceți, bre, un alt cimitir, lăsați oamenii să se hodinească creștinește măcar în viața de apoi. Nu-i înghesuiți ca pe animale, unul peste altul în aceeași groapă ca să mai faceți 15 lei în plus la buget. Nu-și permite “marea” Oradea nici măcar atât?

Ce mai urmează? Hotărâre de Consiliu Local cu regimul obligatoriu de adâncime: parter + subsol, + 1 mort adânc îngropat? Le vopsiți crucile în roșu, galben și alb și îi tarifați la oră? (sursa)

Articolul precedentDe ce are AUR succes în ”afacerea” politică. Comparativ, ”business-ul” USR e în faliment!
Articolul următorCompania care a creat ChatGPT nu mai poate distinge textele scrise de inteligența artificială de cele scrise de oameni!