ZF.ro: Ca urmare a refuzului total nejustificat al Austriei de a accepta intrarea României în Spaţiul Schengen, Federaţia Naţională a Sindicatelor din Industria Alimentara-SINDALIMENTA, a hotărât închiderea contului bancar de la BCR, bancă cu acţionariat austriac. 

“Decizia Austriei de a bloca accesul României în Spaţiul Schengen este o sfidare inacceptabilă la adresa României şi românilor. Vorbim despre Austria, o ţară ale cărei companii câştigă în România sute de milioane de euro anual, dar care a refuzat permanent să plătească corect cea ce exploatează aici.

Acum, oficialii austrieci continuă jocul grotesc al democraţiei simulate pe care îl practică nu de azi de ieri, dacă ne gândim la firele nevăzute ale meschinăriei politico-financiară internaţionale care se îmbină din totdeauna la Viena.

Se arată surprinşi de boicotul declanşat de români la adresa companiilor cu capital austriac şi afirmă sfidători că problemele economice nu trebuie legate de cele de securitate.

Asta demonstrează încă odată dispreţul cu care privesc România şi pe români care pentru Guvernul austriac sunt doar o sursa de profituri imense, obţinute unori chiar apelând la fapte de corupţie, forţă de muncă ieftină etc.”, transmite asociaţia SINDALIMENTA. 

Vedeţi AICI comunicatul integral. (sursa)

Articolul precedentLa ce trebuie să fie atenți românii înainte să cumpere cadouri. Recomandările ANPC înainte de Sărbători
Articolul următorRyanair va opera încă TREI noi zboruri! De pe aeroportul din Cluj însă…