Globe Trade Centre (GTC), unul dintre cei mai vechi dezvoltatori locali, preluat recent de un fond al Băncii Centrale a Ungariei, a vândut clădirea de birouri Cascade, din centrul Capitalei, către Crown Holding Kft pentru 10,1 milioane euro, cu un profit net de 1,6 milioane euro față de achiziția din 2017.

Crown Holding este deținută de familia Mudura din Oradea, care deține și grupul Lotus Center, cel mai mare proprietar de centre comerciale din Oradea, conform datelor analizate de Profit.ro.

În urmă cu doi ani, grupul a achiziționat complexul multifuncțional Oradea Plaza din portofoliul dezvoltatorului Portico Investments România.

Familia, cu afaceri și în Ungaria, a adus în România și produsele Ferrero – ouăle Kinder, Raffaello, Tic-Tac. (profit.ro)

Articolul precedentFemeile nevăzute până acum din poeziile lui Eminescu, Vadim Tudor sau Jador îți vor bântui visele
Articolul următorYanis Varoufakis, fostul ministru de Finanțe al Greciei: modelul economic al Germaniei s-a prăbușit. Elitele lor i-au mințit prea mult timp. În balanță atârnă însă viitorul Europei democratice, deci nu este momentul pentru bucurie!!