Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Asociația Filantropia Oradea a Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei, printr-un protocol de colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor (DGASPC) și prin coordonarea Părintelui Laurențiu Lazăr, consilier eparhial al sectorului social-filantropic și președintele Asociației Filantropia Oradea, membră a Federației Filantropia a Patriarhiei Române, a demarat acum doi ani proiectul „Aripi de înger.” 

Prin acest nobil proiect s-au construit cinci case, cămine familiale, pentru copiilor aflați în sistemul de protecție a copilului.

În noile cămine, copiii orfani și abandonați sunt îngrijiți cu scopul de a preveni marginalizarea socială (abandon școlar, cerșetorie, vagabondaj, dependență de sprijinul comunitar, delicvență juvenilă, prostituție, etc.) și de a-i sprijini în dezvoltarea spirituală, psiho-emoțională și integrarea lor socială cât mai firească și eficientă.

Cei ce doresc să-și materializeze solidaritatea față de proiectul „Aripi de înger” al Asociației Filantropia Oradea, care oferă copiilor defavorizați șansa de a trăi o viață cât mai bună și liniștită, pot să o facă și acum, în perioada Sărbătorii Nașterii Domnului.

‘Puteți dona sume mici, lunar sau o singură plată, pentru sprijinirea copiilor abandonați. Proiectul Aripi de Înger continuă. Împreuna am construit un cămin pentru acești copii, împreună putem în continuare să îmbunătățim calitatea vieții acestor copii care sunt lipsiți de afecțiunea unei familii.’ – îndeamnă Asociația Filantropia.

Pentru donații cu cardul puteți scana codul QR din imagine, sau să accesați link-ul: https://filantropia.shopia.ro/…

Pentru detalii puteți contacta asociația Filantropia la telefon 0744.64.78.25.

Articolul precedentAmenzi usturătoare pentru cei care vor să folosească, în perioada următoare, articole pirotehnice interzise
Articolul următorUE este infiltrată de spioni: De ce sunt greu de prins “cârtițele” de la Bruxelles