Europarlamentarul Nicolae Ștefănuță a fost ironizat pe grupurile interne de Facebook ale USR după ce a publicat o postare pe Facebook în care spune că este „omul cu banii UE” din Parlamentul European, potrivit unor surse interne consultate de G4Media.ro.

Din postarea de miercuri, 20 aprilie:

Sunt “omul cu banii UE” din Parlamentul European, adică pe mâinile mele este bugetul UE pentru 2023. Anul trecut am crescut bugetul Parchetului European cu 💶 12 milioane de euro, dar cu o floare nu se face primăvară.” Postarea este despre o întâlnire cu procurorul șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi și este însoțită de o fotografie în care apar cei doi.

  • „Să spui că pe mâinile tale e bugetul UE și că tu ești ”omul cu banii din UE” mi se pare o exprimare pe cât de puerilă pe atât de grandomană. Tu, europarlamentar, indiferent cine ai fi, eu necunoscând nimic din activitatea lui Nicu Ștefănuță, n-ai pe mână nici cheia de la ușița de la intrarea din beciul din spatele cămării bucătăriei UE , darmite pâinea și cuțitul de pe masă.”, a comentat un membru USR de pe un grup de Facebook.

Alte comentarii referitor la postarea lui Ștefănuță:

  • „raportor principal sau nu, e aiurea rău să spui că „sunt omul cu banii din PE”! Dacă zicea asta Dragnea consilierilor PSD din Teleorman, nu m-aș mirat!”
  • „Săfu’ la bani! Eu sunt curios, el scrie postările, sau vre-un consilier care vrea să facă mișto de el.”
  • „Lăsați omul să se exprime, doar așa aflam și noi ce are in cap. Nicu șeful banilor pe care nu cred că îl voi vota la următoarele alegeri europarlamentare.”
  • „Nicu Lăudăruța :))) Și nici măcar nu se laudă singur, îl laudă cineva care e plătită să facă asta :)))”

Nu este pentru prima dată când Nicu Ștefănuță își exagerează rolul  Parlamentul European. (sursa)

Articolul precedent”A fost o tatonare a pieţei, cu ajutorul presei. Consumatorul a fost pregătit pentru preţuri uriaşe şi acestea au venit pe piaţă. După Sărbători, o parte dintre ele vor cădea, pentru că este foarte slabă cumpărarea!”
Articolul următorAngajații din România vor avea acces online la datele proprii din REVISAL. Parlamentul a adoptat proiectul