Președintele francez Emmanuel Macron a fost testat pozitiv pentru Covid-19, a anunțat joi dimineață Palatul Elysee, potrivit Reuters.

”Președintele Republicii a fost diagnosticat astăzi pozitiv pentru Covid-19. Diagnosticul a fost pus în urma unui test PCR făcut după apariția primelor simptome”, se spune în comunicatul oficial.

Potrivit sursei citate, președintele se va izola în următoarele șapte zile.

Președintele francez își va anula toate evenimentele din următoarea perioadă, inclusiv vizita pe care trebuia să o facă în Liban.

Franța a înregistrat oficial, până acum, 2,4 milioane de cazuri de Sars-Cov-2, fiind pe locul 5 în lume din punct de vedere al numărului de infecții, și a raportat peste 59.000 de decese asociate cu Covid-19. (sursa)

Articolul precedentOMS: Persoanele vaccinate anti-Covid trebuie să continue să poarte mască și să păstreze distanța fizică! EXPLICAȚIA
Articolul următor​DOCUMENT Guvernul PNL vrea să mute reglementarea domeniilor de internet .ro chiar către ICI, controversatul institut care trăiește din vânzarea acestei resurse limitate a statului