Elena Băsescu a plătit scump pasiunea pe care o are pentru călărie, ea petrecându-și weekendul la spital.

Fiica fostului președinte a suferit un accident, căzând de pe cal la una dintre ședințele de călărie la care a participat și a ajuns la Urgențe, unde a fost fotografiată de cancan.ro.

Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 și 2014, iar în 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

În decembrie 2020, a candidat la alegerile parlamentare, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților. Cu toate acestea, PMP nu a reușit să atingă procentul necesar pentru a intra în Parlament.

La începutul acestui an, Elena s-a angajat la redactor la Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu.

Elena Băsescu are 42 de ani și a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, până în septembrie 2016, un mariaj de patru ani din care au rezultat doi copii, Sofia Anais şi Traian Jr. Avea să devină mamă pentru a treia oară, în iunie 2018, când a născut-o pe Anastasia. Tătăl fetiței este afaceristul Cătălin Gheorghe, zis Tomată. (sursa)

Articolul precedentCorupție la nivel înalt în Ucraina. Președintele Curții Supreme a fost reținut pentru o mită de trei milioane de dolari
Articolul următorMini-reactoarele nucleare cumpărate de la americani pornesc direct cu o întârziere de doi ani. Greenpeace: România ar urma să devină cobai pentru tehnologii nucleare insuficient testate