Atacul furibund al foștilor miniștri USR-Plus după greșeala secretarului de stat din Ministerul Sănătății privind spitalele noi din fonduri PNRR este „disproporționat”, spune PSD, care amintește de achizițiile de vaccinuri COVID-19, pentru care „România plătește degeaba 1 miliard de euro”.

”Atacul furibund al foștilor miniștri USR-Plus după greșeala unui secretar de stat din Ministerul Sănătății este la fel de disproporționat ca și achizițiile de vaccinuri COVID-19 pe care le-au aprobat și pentru care România plătește degeaba 1 miliard de euro!  

E disproporționat pentru că secretarul de stat a făcut imediat rectificările necesare privind lista spitalelor ce urmează să fie finanțate din PNRR. Dar e disproporționat și pentru că omul care contează cu adevărat în comunicarea acestor subiecte este ministrul Alexandru Rafila, care a fost mereu precis în declarații. 

Iar cel mai disproporționat aspect e că s-au găsit să atace tocmai ei, care și-au pus în PNRR servicii de consultanță mai mari ca valoare decât proiectele în sine. Cei care sunt responsabili de gaura de 1 miliard de euro prin achiziția aberantă de vaccinuri, de numărul mare de decese din valul 4 pe fondul lipsei medicamentelor, de incendiile în serie din secțiile COVID-19 sau de mortalitatea excesivă a bolnavilor cronici fără acces la servicii spitalicești.

Tocmai ei s-au găsit să atace cu vehemență o eroare marginală, când au fost atât de catastrofali ca miniștri ai Sănătății?!”, scriu reprezentanții PSD pe o rețea socială. (sursa)

Articolul precedentPe noi ne preocupă mai mult cum să facem să le fie bine cerealelor din Ucraina, fără să știm dacă România va ieși din seceta asta cu agricultura întreagă
Articolul următorO nouă bârfă printre peneliștii bihoreni: Bolojan și Birta ar fi călătorit în America alături de consoarte! ”Doar au cu ce plăti. Sau am plătit noi?”