Generalul cu pensie specială, Nicolae-Ionel Ciucă, a fost desemnat de Klaus Iohannis să încerce formarea unui nou guvern, minoritar, compus din peneliști și udemeriști.

Deși guvernele sale sunt la butoane de aproape doi ani, Klaus Iohannis a afirmat azi că ACUM este vremea ca puterea să se ocupe și de problemele cu care se confruntă românii… No comment.

Potrivit unei declarații de avere publicată în aprilie 2020, Ciucă deține o casă în comuna Balotești, un teren intravilan de 2.829 mp în comuna Pielești, un teren intravilan de 598 mp în comuna Balotești, o Toyota Corolla și mai multe conturi bancare cu sume ce totalizează peste 220.000 de lei.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că social-democrații nu vor susține un guvern minoritar al PNL, iar prin alegerea lui Nicolae Ciucă de către PNL arată, mai degrabă, că se dorește refacerea coaliției de guvernare PNL-USR-UDMR.

UDMR, prin vocea lui Kelemen Hunor, nu consideră desemnarea unui militar pentru funcția de premier ca fiind cea mai bună variantă într-o democrație.

Articolul precedentMarcel Ciolacu: PSD nu susține un guvern minoritar al PNL. Am fost astăzi la consultări însoțit de doi specialiști în zona sanitară
Articolul următorActorul Alec Baldwin a împușcat doi oameni pe un platou de filmare / O femeie a decedat, iar regizorul filmului e grav rănit