CRIŞANA

Faţă de săptămâna anterioară, valorile temperaturii aerului vor scădea treptat, dar apreciabil, astfel că de la un regim încă peste cel mediu multianual (maxime de 27…30 de grade şi minime de 14…18 grade) se va ajunge în perioada 1-6 septembrie la o vreme normală termic, temporar chiar răcoroasă, ziua cu temperaturi de 22…26 de grade şi noaptea de 10…14 grade, mediat regional.

Ulterior, în perioada 7-10 septembrie, vremea va fi în încălzire, astfel că vor fi din nou valori mult mai ridicate decât cele climatologic specifice, cu medii ale maximelor de 26…30 de grade şi ale minimelor de 15…19 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi relativ ridicată, regimul pluviometric fiind local excedentar în prima săptămână, apoi apropiat de normal. Ploile vor fi însă mai frecvente şi local însemnate cantitativ în 29-30 august şi în jurul datei de 4 septembrie, iar cu probabilitatea destul de mare şi la sfârşitul intervalului de referinţă.

În special în primele zile, aversele vor fi însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului şi posibil izolat de grindină. (sursa)

Articolul precedentLiderii occidentali se întrec în a-i aduce osanale dictatorului sovietic Gorbaciov
Articolul următorPrima reacţie a ministrului Muncii după ce a fost admonestat de premier: “Nu pot exista dispute ideologice când este vorba de a susţine populaţia şi economia”