Fostul ministru al Fondurilor Europene, Marcel Boloş, a confirmat, marţi, că a acceptat propunerea colegilor săi liberali pentru a deveni următorul ministru al Digitalizării. Boloş susţine că, dacă nu va avea rezultate, se va retage.

Potrivit actualdecluj.ro, Marcel Boloş a confirmat că a acceptat propunerea liberalilor de a prelua portofoliul Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, scrie news.ro.

Marcel Boloş este directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi consilier onorific al prim-ministrului Nicolae Ciucă pentru gestionarea fondurilor europene. El a deţinut funcţia de ministru al Fondurilor Europene în guvernul Ludovic Orban.

Anterior, Boloș le explicase responsabililor din PNL că nu are suficiente cunoștințe despre zona pe care ar urma să o administreze și că nu vrea să fie o povară. (sursa)

Articolul precedentȚi se anulează buletinul dacă nu locuiești la adresa declarată? În România există aproximativ 100 de adrese unde figurează mai mult de 1.000 de cetăţeni
Articolul următorÎn sfârșit, s-a găsit cineva să o spună clar! Președintele Croației: Ucraina nu trebuie să intre în NATO!