Donald Trump pare să se fi răzgândit. Duminică el a postat o nouă serie de mesaje pe Twitter în care afirmă sus și tare că el a câștigat alegerile din 3 noiembrie și că a fost furat la vot. În plus, se dezlănțuie într-un atac furibund asupra fostului său consilier John Bolton, a cărui carte i-a adus deservicii de imagine.

Noile postări pe Twitter ale președintelui american vin după ce presa a scris căpentru prima oară, el a recunoscut că Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, deși și-a menținut afirmațiile nefondate și lipsite de dovezi conform cărora votul a fost fraudat.

Într-adevăr, Donald Trump a scris duminică dimineața pe Twitter: „A câștigat, pentru că alegerile au fost aranjate. Observatorilor nu le-a fost permis accesul, iar voturile au fost intabulate de o companie de stânga radicală, Dominion, cu o reputație proastă și echipament prost care nu s-ar califica nici măcar pentru Texas (pe care l-am câștigat la diferență mare), media tăcută și falsă și mai multe!”

A fost prima dată când președintele exercițiu a folosit verbul „a câștiga” referindu-se la contracandidatul său, Joe Biden.

Primele semne că ar lua în considerare o recunoaștere a victoriei lui Joe Biden apăruseră, însă, încă de vineri: „Cred că timpul ne va spune ce administraţie vom avea, dar orice se va întâmpla în viitor, cine ştie, vă pot spune că această administraţie nu va impune închiderea”, a declarat Donald Trump, cu un ton, remarca AFP, mult mai puţin categoric decât în mesajele postate pe Twitter în care denunţa „fraudarea” alegerilor.

Însă duminică, locatarul de la Casa Albă a revenit, tot pe Twitter, cu o postare scrisă cu majuscule: „Alegeri aranjate! Noi vom câștiga!”

digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.