ANAF analizează situația celor care amână, pe perioada stării de urgență/stării de alertă, plata obligațiilor fiscale și se pregătește ca după data la care expiră facilitățile fiscale acordate de autorități, 25 octombrie, să treacă la recuperarea sumelor la buget, inclusiv prin atragerea răspunderii solidare a persoanelor care sunt răspunzătoare pentru neplată, potrivit unui document analizat de Profit.ro.

Până la finele lunii iunie, firmele au declarat, dar fără să și achite, obligații de plată în cuantum de 10,3 miliarde de lei

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/document-anaf-se-pregateste-sa-recupereze-banii-neplatiti-de-firmele-care-au-amanat-plata-invocand-pandemia-si-sa-declanseze-inclusiv-raspunderea-solidara-19450196

Articolul precedentGuvernul PNL va cheltui în acest an aproape 20 de miliarde de euro. Dar urmează nota de plată, iar BNR nu mai vrea tăierea salariilor şi creşterea taxelor ci reducerea cheltuielilor bugetare. Cine le va face şi de unde?
Articolul următorIoan Mang: În ultimii patru ani, Consiliul Judeţean Bihor a avut cele mai bune realizări din ultimii 20 de ani. Astăzi, Bihorul este un județ dinamic, aflat în plină dezvoltare.