Doamna Maria Drincec

6 octombrie 1932 – 31 decembrie 2022

Cu inimile cernite, ostenitorii Centrului Eparhial al Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei anunță trecerea în veșnicie, în zorii zilei de 31 decembrie 2022, a distinsei doamne Maria Drincec, mama iubită a Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei.

Pentru toți cei care au cunoscut-o, ea va rămâne pentru totdeauna un model luminos de jertfelnicie și dragoste maternă, dedicându-și întreaga ființă creșterii, educării și călăuzirii pașilor pe cărarea vieții unicului ei fiu, Radu-Ștefan Drincec, cel care avea să devină Preasfințitul Părinte Episcop Sofronie. O legătură a iubirii dintre mamă și fiu permanentizată până în ultima clipă a vieții sale.

La acest moment trist și dureros, ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Cel înviat din morţi, să odihnească cu drepţii sufletul roabei Sale Maria, în lumina şi pacea Împărăţiei Cerurilor unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit, iar Ierarhului nostru și familiei îndoliate, dar şi tuturor celor care au cunoscut-o şi preţuit-o, să le dăruiască mângâiere şi întărire sufletească.

Slujbele de priveghere pentru odihna sufletului său nobil se vor oficia în Paraclisul Sfinții Ierarhi Mărturisitori Ilie Iorest, Sava Brancovici și Simion Ștefan de la Centrul Eparhial în zilele de sâmbătă, 31 decembrie 2022, Duminică, 1 ianuarie 2023 și luni, 2 ianuarie 2023, de la ora 17. Slujba înmormântării va avea loc marți, 3 ianuarie 2023, în biserica parohiei Șega II din Arad, de la ora 14.

Veşnica ei pomenire, vrednică de amintire, în veci să fie pomenirea ei!

Centrul Eparhial al Episcopiei Oradiei

Articolul precedentA murit scriitorul Dumitru Radu Popescu, născut în Bihor
Articolul următorScad temperaturile și încep ploile. Prognoza meteo pe următoarele 2 săptămâni