printreranduri.net: Atenție! Urmează un text profund „incorect politic”, nerecomandat pudibonzilor, feministelor virgine și nici vaccinaților naivi.

Bulă se duce acasă și-l întreabă pe taică-său:

– Tată, care este diferența dintre „teoretic” și „practic”?

– Vino, fiule, să îți explic!

Și merg amândoi la mama lui Bulă. Tatăl o întreabă:

– Auzi, dragă, te-ai culca cu un negru, pentru 3.000 de Euro?…

La care, nevastă-sa răspunde:

– Normal, ce nu aș putea face cu atâția bani?!?

Apoi, merg la fiică-sa. Același lucru:

– Normal, ce nu aș putea face cu atâția bani?!?

Merg și la bunica lui Bulă, de la care primesc același răspuns.

Atunci, tatăl se întoarce către Bulă și îi spune:

– Ai văzut care este diferența dintre „teoretic” și „practic”? „Teoretic”, avem 9.000 de Euro; „practic”, avem doar 3 curve!

Așa e și cu vaccinarea. Teoretic, vaccinarea în România este gratuită și voluntară. Practic, e pe bani și e obligatorie / impusă de autorități prin tot felul de „măsuri” și restricții.

Vaccinul sigur nu e gratuit pentru că Guvernul Cîțu a plătit multe milioane de euro pentru stocurile imense de doze luate de la Comisia Europeană. Nici voluntară nu e din moment ce oamenii sunt constrânși prin diverse metode să se vaccineze. Locuitorii planetei, inclusiv românii se vaccinează fie de frică (se tem că ajung în spital sau că mor), fie din cauza restricțiilor (vor să călătorească, să ia cina la restaurant, etc.).

Așadar, în teorie, vaccinarea nu e obligatorie, în practică, ne vaccinăm că nu prea avem ce face. Teoretic, „autoritățile” ne protejează, practic sunt niște curve politice…

Apropo de vaccinare și de cum funcționează lucrurile în țara noastră, un cetățean se întreba pe bună dreptate: dacă tot plătim un sistem de sănătate iar statul român organizează loterii pentru vaccinare și ne dă mici cu bere în piață la Obor, de ce nu ne dă și teste gratuite? Între timp, în spitalele COVID-19, nu sunt nici paturi suficiente și nici medicamente. Avem vaccin și în rest nimic! Asta să fie noua „normalitate”? (printreranduri.net)

Articolul precedentRusia vrea să interzică nevaccinaților să mai cumpere alcool
Articolul următorMIRACOL! Scade rata de infectare la nivel național: județul care a revenit în scenariul verde. Bihorul, însă, tot pe primul loc