Conform unor surse din presă, în ședința de aseară a peneliștilor, liderii PNL Bihor, Ilie Bolojan și Florin Birta, ar fi votat împotriva unei alianțe cu social democrații.

Până la urmă, cei doi s-au aflat într-o minoritate covârșitoare, liderii peneliști votând cu 48 la 22 pentru negocierile cu PSD.

Desigur, mai e mult până departe și nu există nicio garanție că negocierile vor avea succes. Singura certitudine e aceea că Florin Cîțu, deși demis de Parlament, e încă premier. Și că PSD va scădea constant în sondaje de acum.

Totuși, dacă PSD va reveni la guvernare, Bolojan și Birta ar trebui să se bucure, alături de mulți bihoreni, dat fiind că, și asta a spus-o Ludovic Orban, au luat sute de milioane de euro de la UE pe mandatele guvernelor PSD! Ceea ce, de când cu PNL la guvernare, de mai bine de doi ani, nu prea s-a întâmplat!

Așa că, cine știe, poate vin iar vremuri bune și prin curtea noastră, a tuturor bihorenilor și mai recuperăm din banii dați pe vopsitul de cozi la avioanele altora

Articolul precedentVasile Ernu: ”Politica …uii mereu se întoarce – de asta nu pe ură și …uie construiești politică. Sper USR să învețe ceva”
Articolul următorDreptul la educație în România „eșuată” a lui Johannis