Deputatul USR Emanuel Ungureanu se întreabă de ce DNA „nu-l ia” pe premierul Florin Cîțu în scandalul documentului în care lideri PNL sunt instruiți să facă campanie pentru premier. USR-istul spune că lui Cîțu „i s-a umflat capul de la putere” că este „un stalinist îmbrăcat în țoale capitaliste” și că președintele Klaus Iohannis este „complice la toate abuzurile de putere” ale premierului.

„De ce nu vine DNA să-l ia…pe Câțu?

Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează în mod egal pentru toți românii cu rang înalt în statul român.

Se vede că nu.

Domnul premier Câțu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL și România, a folosit o funcționară a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și contracandidatul lui Câțu la șefia PNL.

Dragnea a făcut pușcărie pentru că ar fi folosit 2 angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman. Dragnea era pe vremea aceea doar președinte al Consiliului Județean Teleorman. Faptul că primul ministru Câțu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?

Acum câteva luni, Câțu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :”Noi nu luăm prizonieri”. Câțu, în lupta lui sălbatică cu Orban ține ostatice reformele promise pentru români.

Lui Câțu i s-a umflat capul de la putere.

Problema este că Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Câțu.

Eu l-am votat pe Iohannis, nu știam pe vremea aceea că va susține un stalinist îmbrăcat în țoale capitaliste.

Abia aștept următoarea moțiune de cenzură…”, a scris Ungureanu pe Facebook. (sursa)

Articolul precedentRaportul Comisiei Europene despre România: O realizare EXECRABILĂ!
Articolul următorScandalul documentului cu antet de la Palatul Victoria: Patru întrebări către Cîțu rămase fără răspuns