În urma articolului nostru din această dimineață, referitor la scăderea valorii conturilor din Pilonul 2 de pensii, un cititor ne-a trimis la adresa contact@bihornews.ro un email pe care l-a transmis chiar ieri celui mai mare fond privat de pensii din țară. Cititorul nostru le cere explicații adminstratorilor fondului pentru scăderea cu peste 10% a activului net din Februarie până în Martie, solicitând să nu-i fie insultată inteligența prin povești legate de coronavirus, dat fiind că în acest moment criza economică nici măcar nu a început bine, iar în Februarie încă nu exista!

Iată ce le-a scris acesta:

”Bună ziua, 

Am observat din ultimul email transmis de dumneavoastră că față de activul net din luna februarie (25.378,97 lei), în luna martie 2020, s-a înregistrat o scădere considerabilă. Activul meu net a ajuns sub 23.000 lei. Aș dori să îmi explicați ce s-a întâmplat și cărui fapt se datorează această scădere de peste 2.300 de lei, adică aproape 10%.

Am crezut că ideea pilonului 2 de pensii este ca banii mei să se înmulțească sub gestiunea companiei dumneavoastră și nu să se împuțineze! Decât să pierd, mai bine îi țineam acasă sau investeam în altceva. Sau, pur și simplu, mergeam să îi cheltui, să mănânc și să beau cu prietenii de 2.000 de lei. Măcar rămâneam cu ceva și nu ieșeam pe minus.

Vă mulțumesc și aștept răspunsul dumneavoastră. 

(semnătura)

PS – Vă rog să nu îmi insultați inteligența dând vina pe coronavirus sau alte povești. Mulțumesc!”

Articolul precedentIoana Ene Dogioiu (ziare.com): Păcăleala liberală de 1 Aprilie
Articolul următorLa ce folosesc acum regretele lui Ludovic Orban?