România conduce Ungaria cu 2-0 după prima zi de partide, de la Oradea. În primul duel, de vineri, Ana Bogdan a trecut de Dalma Galfi, scor 6-1, 6-4, iar în în cel de-al doilea Jaqueline Cristian a dispus de Anna Bondar, scor 6-2, 4-6, 7-6.

Sâmbătă, 12 noiembrie, sunt programate ultimele trei partide ale confruntării.

Totuși, pe lângă veștile sportive excelente, un cititor ne transmite că este dezamăgit de prezența scăzută în tribune deși, scrie acesta, cei care au fost totuși prezenți merită apreciați!

Motivul? Cititorul nostru ne spune că organizatorii ar fi dat prea multe invitații gratuite, blocând numeroase locuri care, din păcate, nu s-au mai ocupat. În zonele fotografiate, spune el, nu se puteau cumpăra bilete. Eu am încercat să cumpăr bilete chiar în ziua în care s-au pus în vânzare și nu am găsit, adaugă el.

Articolul precedentEmma Răducanu a aprins luminile de sărbători la celebrul magazin Harrods, inaugurând “Fabuloasa Lume Dior” (VIDEO)
Articolul următorA murit bărbatul care a inspirat pelicula ”The Terminal”. A trăit 18 ani într-un aeroport din Paris și tot acolo a murit