Fotografia de mai jos a fost publicată acum 5 zile pe contul propriu de social media al lui Wargha Enayati, un antreprenor de origine iraniană, născut în Germania și stabilit în România încă din 1983 ”atras de viața și activitatea Reginei Maria a României și legătura ei cu credința Bahá’í.” Acesta a dezvoltat un lanț de spitale private în țara noastră.

Iată ce a scris acesta: In ultimile saptamani am purtat discutii importante cu actualii ministri (n.r. Raluca Turcan, Vicepremier, Violeta Alexandru, Ministerul Muncii și Protecției Sociale si Nelu Tataru, Ministerul Sănătăţii) despre viitorul sistemul de sanatate din Romania, despre adaptari ale infrastructurii medicale dar si adaptari ale cadrului legislativ, despre nevoile existente, unele iesite la suprafata in criza COVID. Eu ridic acum singurul spital de mari dimensiuni din Romania ultimilor 30 de ani, pe care statul ar fi trebuit sa il construiasca, dar merg mai departe si mizez ca statul va invata din exemplul (nostru).

Articolul precedentAugustin Zegrean despre Ludovic Orban, după atacul la CCR: Ori facem STAT DE DREPT și respectăm toate regulile statului de drept, ori ne jucăm de-a țara
Articolul următorÎn timp ce Ludovic Orban vrea să distrugă Curtea Constituțională, UE avertizează!