Marele prădător sexual al logicii și bunului simț – gazetarul CTP, de profesie propagandist, spune aseară la televizor că PNL-ul trebuie lăsat să își ducă crucea pînă la alegeri…

Care cruce?

PNL nu a venit la PUTERE rugat de noi și nici pe aripi de îngeri… A venit la putere pentru că și-a dorit puterea și pentru că, vedem bine, avea planuri pentru a se folosi de ea. Contracte cu dedicație, rude puse pe funcții, dosare ale părinților (lui Cîțu) sustrase (!)… Da, grea cruce are.

PNL a luat puterea prin intrigi în Parlament, prin trădări, prin racolări, prin promisiuni, prin șantaj și se bucură pe deplin de ea. Ca o paranteză, același Parlament care i-a dat puterea devine ilegitim și toxic când, totuși, își aduce aminte că e Parlament și mai ia guvernul la puricat.

Crucea PNL-ului nu e a lor, însă, e a noastră, a întregii țării. NOI și nu ei, trebuie să o purtăm. Într-adevăr, până la alegeri. Când vom vedea ce va ieși. Eu una nu știu.

Noi toți, cetățenii români, trebuie să purtăm crucea unui guvern care nu doar că nu încearcă, nu doar că nu știe, dar nici măcar nu vrea.

Articolul precedentCe chestie! Germania și Franța se aliază cu Polonia cea hulită, NU cu Iohannis
Articolul următorFlorian Bodog: Doamna ministru, aveți idee sau vă pasă de câte cazuri de muncă forțată au existat în ultimele luni în țară?