În cadrul emisiunii „Bucătăria de acasă cu Liviu Dragnea“, fostul politician a prezentat o informație utilă pentru cei cărora le place să gătească. 

Tăierea cepei se dovedește în multe cazuri destul de anevoioasă, iar majoritatea împătimiților de gătit fie măresc pe cât de mult posibil distanța între tocător și chip, fie își atașează o mască pe față, fie toacă ceapa într-un ritm alert pentru a scurta timpul în care senzația neplăcută se manifestă.

Liviu Dragnea a venit, însă, cu o tehnică extrem de interesantă.

„Prima dată tocăm ceapa. Eu, cum am mai spus, iau o gură de apă, ca să nu plâng în fața dumneavoastră“, a spus Liviu Dragnea. 

Se pare că tehnica a fost utilă, deoarece Liviu Dragnea nu a schițat vreun gest că ar fi avut de suferit din cauza enzimelor și acidului sulfuric emise de ceapa pe care a tăiat-o. (sursa)

Articolul precedentRata unui român cu credit de 250.000 de lei pe 30 de ani, în funcţie de IRCC sau ROBOR. Care e diferenţa
Articolul următorIoan Mang: Lăcomia marilor retaileri și goana lor după un profit deșănțat trebuie oprite! Aceștia trebuie să revină la decență și la prețuri rezonabile