John Goodman, cunoscut mai ales pentru rolul lui Dan Conner din serialul “Roseanne”, în care a jucat nouă ani, a apărut recent pe covorul roșu și a uimit cu noul look. Actorul de 69 de ani a slăbit peste 90 de kilograme și pare alt om.

John Goodman și-a lăsat fanii cu gura căscată, după ce a apărut la evenimentul de lansare a animației “The Freak Brothers” mai slab decât a fost vreodată. Îmbrăcat în blugi, cămașă deschisă la culoare, pulover portocaliu și un sacou, actorul a fost de nerecunoscut.

Toată viața, John Goodman s-a luptat cu greutatea lui. Când reușea să slăbească, nu dura mult și punea la loc kilogramele. În 2007 și-a început transformarea, dar efectul yo-yo i-a pus de multe ori piedici. Decizia finală a luat-o când ajunsese să cântărească în jur de 180 de kilograme.

Ce schimbări a făcut John Goodman pentru a slăbi și a fi sănătos

“Demult, îmi luam trei luni libere, slăbeam vreo 30 de kilograme și apoi mă răsplăteam cu șase beri sau ceva de genul acesta și mă întorceam la vechile obiceiuri. De data aceasta, am vrut să iau totul încet; mișcarea, exercițiile fizice”, mărturisea Goodman în 2017, potrivit pagesix.com.

Dieta mediteraneană a devenit preferata lui, cu mese care conțin pește, ulei de măsline, fructe, legume și nuci. În plus, a început să-și controleze porțiile de mâncare și face în fiecare zi între 10.000 și 12.000 de pași. (sursa)

Articolul precedentConversațiile de pe Facebook, WhatsApp și alte aplicații ar putea fi interceptate de autorități. Proiectul de lege trecut în secret de Guvernul Cîțu
Articolul următorDSVSA Bihor: Măsuri suplimentare pentru a preveni răspândirea gripei aviare