O gafă a cancelarului german Angela Merkel a stârnit amuzamentul celor prezenţi în Parlament. După ce a ţinut un discurs despre pandemia de coronavirus şi felul în care Germania va depăşi obstacolele aferente, Merkel a uitat să îşi mai pună masca de protecţie. Distrasă, aceasta chiar s-a întors la locul ei înainte să realizeze ce făcuse. Clipul a devenit viral pe Twitter.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a transmis săptămâna trecută colegilor din Parlement un mesaj emoționant despre bătălia guvernului german împotriva coronavirusului.

După ce şi-a terminat cuvântarea, aceasta s-a reîntors la locul ei, fără să îşi dea seama că nu are masca sanitară, pe care o uitase pe pupitrul din dreptul căruia ţinuse respectivul discurs. Momentul a devenit viral pe internet.

Din imagini se poate observa cum Merkel se aşază liniştă pe scaun, fără să îşi dea seama că a uitat ceva, ca mai apoi să tresară când realizează că nu mai are masca, la scurt timp după ce și-a aranjat agenda pe birou. Aceasta poate fi văzută aruncându-și mâinile în aer înainte de a se grăbi înapoi spre pupitrul de unde ţinuse discursul, pentru a o recupera.

Scena a stârnit nu doar amuzamentul celor prezenţi, ci şi al internauţilor. Mai mult se poate vedea cum cancelarul german izbucneşte în râs chiar înainte să îşi pună masca sanitară la loc. (sursa)

Articolul precedentUnde își ascund bogații banii, iar Uniunea Europeană se face că nu îi vede și nu face nimic
Articolul următorRomâni care ne-au pus pe harta lumii! 145 de ani de la naşterea sculptorului Constantin Brâncuşi