Cristian Tudor Popescu pornește de la momentul în care președintele Klaus Iohannis a fost întrebat de jurnalistul Dan Tapalagă de ce la Neamț a dat vina imediat pe cei de la PSD, în schimb la Sibiu, acolo unde avem cea mai ridicată rată de infectare din țară, nu găsește vinovatul politic.

Președintele Iohannis a refuzat să răspundă la această întrebare, astfel că jurnalistul Cristian Tudor Popescu îi adresează ”altă întrebare”: „Dacă, în loc să ajungă președinte, rămânea primar PNL la Sibiu, în situația de față, cum se scotea la vopsea?”.

Președintele Iohannis a acuzat pentru ce s-a întâmplat la Piatra Neamț autoritățile locale PSD. Întrebat de ce nu găsește nicio vină autorităților locale PNL de la Sibiu pentru rata uriașă de infectări, președintele a refuzat să răspundă, ce-i drept fără să zică: „Altă-ntrebare” – a zis: „Numai o singură întrebare”. Totuși, îi punem noi altă-ntrebare: „Dacă, în loc să ajungă președinte, rămânea primar PNL la Sibiu, în situația de față, cum se scotea la vopsea?”. (sursa)

Articolul precedentReclamele ilegale ale lui Cataramă, sancționate de BEJ cu majoritate de voturi, după plângerea depusă de PSD. PNL tace complice!
Articolul următorPromisiunea PNL din programul de guvernare de a construi 970 km de autostrăzi și drumuri expres NU este realistă!