PNL face TOT ce îi stă în putință ca să depășească PSD-ul, partidul pe care ani de zile – alături de amicii brânzovenești de la USR și din presa de sistem, nu a pregetat să îl hulească și să îl acuze de toate relele de pe lume.

Șapte asumări de răspundere în trei luni, ordonanțe de urgență, miniștri care lucrează pe gratis (sic!) dar au contracte SEMNATE de mii de euro pe lună în privat, alegeri în două tururi după ce tot ei voiau un tur, alegeri anticipate dar fără demisia Guvernului, eliminarea pensiilor speciale dar numai câteva… Caragiale ar prospera în zilele noastre, nu ca în vremurile când întina nobilele idealuri ale liberalismului și trebuia să devină el însuși diaspora, de bine ce era sub liberali!…

Și dacă Veorica vi se părea comică, așa cum se bătea ea singură cu nu mai știm câți bărbați (iar G. Firea pare să fi fost forțată să îmbrace acum aceeași ”cămașă”…) și era vânată de presa de sistem pentru orice bâlbă reală sau inventată, PNL a decis că nu se poate lăsa mai prejos. Să citim împreună așadar:

„Mâine vom construi acum. Prin semnarea acestor… Mâine, ceea ce am putea putea face mâine facem astăzi. Construim acum mâine. Când vorbim despre toaletele din curtea școlii într-adevăr suntem într-o direcție corectă și bună”, a spus ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, iar Caragiale, cu TOT geniul său, nu putea să o spună mai bine!

Curat construim. Curat acum coane Ștefane. Ne îndreptăm, curat, spre toaletele din curtea școlii…

În naivitatea noastră, chiar am crezut, în această echipă, că politrucii PNL-ului chiar se vor strădui, chiar vor încerca, chiar se vor zbate să se prefacă, măcar, că sunt altfel decât cei pe care îi huleau.

Dar nu pot, oameni buni. Nu pot pentru că ei sunt EXACT precum citatul de mai sus. Se pricepeau să împroaște cu zoaie, să dea speranțe deșarte, să ne seducă, iar apoi, odată ajunși la borcanul cu miere, să își arunce masca și să se indoape, ei și ai lor, din ceea ce spuneau că țara asta nu mai are. Dar uite că mai are și uite că a mai rămas, mult, și pentru ei și pentru sponsorii lor.

Fiți gata oameni buni. Viitorul e acum!

Articolul precedentPeste 5 ore de așteptare pentru o ambulanță! Viața oamenilor e pusă în pericol.
Articolul următorEuropa, profund divizată. De partea cui este România?